Contact


Naast mijn bedrijf " De zaanseviervoeter", een hondenuitlaatservice, kattenservice en hondentrainingen die ik gaf, gaf ik ook kunstlessen op scholen en workshops aan volwassenen.


Inmiddels is het 12 jaar verder en heb ik besloten meer kunstprojecten te gaan doen en mijn dierenliefde voornamelijk thuis te laten.


kunst maken met kinderen heeft iets speciaals. Zeker als kinderen vrij zijn in het werken met materiaal en kleur, alles kan en alles mag en vooral alles is goed. Menig kinderen op basisscholen in Zaandam kennen mij al en vragen bij binnenkomst wat voor geks we nu weer gaan maken. Het leuke aan kinderen is dat ze snel iets maken wat een beetje 'out of the box' is, wat zoveel leuker is dan alle verwachtte kunst! Sinds 2007 geef ik o.a vanuit Kreavaria les en workshops op scholen en ateliers van figuurzagen t/m 3D monsters bouwen op wieltjes. Na een aantal kunststudies en mijn specialisatie in de fotografie kan ik mezelf zeker een beelddenker en maker noemen. Het onmogelijke mogelijk maken op een iets wat holistische wijze is hoe ik de workshops graag geef.  Sinds ik moeder ben geworden miste ik een uitdaging. Het werd tijd dat ik kunst meer aandacht ging geven. Ik wilde mezelf verder ontwikkelen in de kunst en het overbrengen daarvan. Ik wil graag kinderen en volwassenen kunst laten beleven, voelen en echt ervaren. Met mijn workshops probeer ik een mooie ervaring mee te geven.
.