Workshops voor volwassenen

  Kunstzinnig bezig zijn tijdens een bedrijfsuitje of voor teambuilding!

We werken altijd met verschillende materialen, hout, klei, ijzer, papier, verf etc.

Vrij werken en los komen is voor mij een belangrijk element, vaak duurt het even voor het eindresultaat in zicht is maar het proces is eigenlijk nog mooier dan het eindproduct.

Iets bruikbaars maken of iets moois voor aan de muur. Een herinnering of een zoektocht in de kunst.

Er kan gekozen worden voor een thema of een aangepaste workshop, ik denk graag mee.

Voor meer info stuur mij dan een mail of vul het contactformulier in.
Workshops voor volwassenen 

'babyshower of kunstavond bij iemand thuis' Een baby op komst en een gezellig avond ervan maken? Of voor een gezellige kunstavond, eenmalig of een reeks. Graag hoor ik jouw wensen dan kom ik met een voorstel.

De kosten zitten rond de 5 euro per persoon per keer.


Voorbeelden workshops

Geboortekaartje maken 

Een eigen ontwerp geboortekaarje, door collages, verf, tekeningen of alleen tekst.

iets origineels en persoonlijk. Je maakt 4 kantjes, 4 ontwerpen, hand gemaakt die ik voor je kan digitaliseren of je kan ze zelf naar de drukker sturen.


Babyboek/peuterboek maken

Misschien heb je al je foto's nog op je telefoon staan, dan is het tijd om die te laten printen en in een boek te plakken, een mooi passend boek waar iedereen met liefde in kan kijken. Een kunstzinnig boek wordt het zeker. Met tekeningen van de kleine en alle knutsels erbij. Je kan denken aan verschillende stijlen in kleur maar ook in bloemen, lijnen, kaders maar ook aan grappige dingen als wat de kleine graag at of eerste woordje enzovoort. En vergeet niet de zwangerschapsfoto's. 


Puzzel maken

Met de figuurzaag een mooie houten puzzel maken, een boerderij, circus of bedenk iets geks, en het mooi afschilderen op de laatste dag(en) antroposofische houten figuren, regenboog of boerderijdiertjes mag natuurlijk ook. Een ontspannen houtbewerking workshop. Ieder maakt een plan voor zichzelf en dat werk je uit. Dit is wel met zaagjes en wat geduld dus wees voorbereid op soms wat intensieve minuten!


 

 Kinderlamp maken
Een mooie houten kinderlamp voor aan de muur of misschien heb je zelf goede ideeen?
Aan de slag en bouwen maar.
 
Houten trekvogel/insekt
Voor aan het plafond een stoere trekvogel of een beestje wat er op lijkt.
Samen help ik je om te maken wat je in gedachte hebt.
Activity houten doe schilderij
Een schuifje, haakje, slot en of sleutelgat, maak een bob de bouwer project waar je kind uren zoet mee is, en jij deze lessen ook...
Knuffel met muziekdoosje
Een knuffel aan de wieg of box met een muziekdoosje.En mooi cadeau of leuk voor jezelf!Samen leer ik je hoe je dat het beste kan maken. We maken een ontwerp en gaan aan de slag.

 


Van tekening tot knuffel

 

Een eigen knuffel maken dat wil toch iedereen, samen maken jullie van een tekening een 3D knuffel. Natuurlijk help ik je erbij en wordt deze knuffel een nieuw gezinslid. Zo kan de kleine precies aangeven wat hij of zij wil en of alle kleuren wel goed genoeg zijn. Deze workshop begint samen met je kleintje maar het in elkaar zetten van de pop kan wat ongeduld met zich meebrengen, als de kinderen samen lekker kunnen spelen kunnen jullie ondertussen de knuffel af maken. Mail mij voor meer info.