Workshops voor kinderen

Op school een project uitzetten van een paar lessen of een enkele workshop op lokatie of kinderfeestje behoort tot de mogelijkheden.
Bij Thematisch onderwijs kan ik een passend creatief lesplan aanbieden wat voor ieder kind een bijzondere uitdaging zal worden.
Scholen en kinderdagverblijven kunnen een mailtje sturen naar:
info@indestroomversnelling.nlEen kinderfeestje met een toffe workshop is ook mogelijk. Voor 5 euro per kind kan er een workshop worden gegeven. Ze mogen de werkjes mee naar huis nemen en voor de jarige heb ik altijd nog iets extra's. Als aankondiging maak ik een coole digitale verjaardagsuitnodiging die jullie rond kunnen sturen of laten drukken. De duur van de workshop is ongeveer 60min.


Voorbeelden workshops

Workshop muurlamp maken

van raket t/m dino, samen maken we een mooi ontwerp voor een lampje, je gaat figuurzagen, schuren, timmeren en schilderen
  
Workshop Robot Wars maken 

een Robot maken, lekker op jouw manier, met hoed of strik met 1 oog of geen. van papiermache of hout voor aan de muur. De keuze is aan jou! 
  

Workshop Insecten schilderen en bouwen
Zoveel insecten op aarde, dat gaan we uitzoeken en dan zelf kiezen welk materiaal je wil gebruiken.


Workshop Kleurrijke kunst

Knippen, plakken, kleien, verven, aan de hand van een kunstwerk van een bekende kunstenaar maken wij een eigen kunstwerk maar dan veel cooler voor aan de muur.

 
Workshop fotografie

Alle ins en outs over de fotografie, portretten, familie en dier, contrast, compositie, pinhole, seriereeks of reportage en dan nog zo veel meer. Een toffe workshop, veel te doen en te maken.

 Na afloop een topfotograaf en weet je waar je interesse en kracht ligt en natuurlijk de foto's digitaal toegestuurd en een mooie herinnering voor de jarige van mij.

( bij voldoende animo is er ook een cursus mogelijk)
   
  Workshop Arty Yolo

   Alle kunststijlen door elkaar. Te gekke kunstwerken maken van kleine projecten tot stofwerken, ben jij er klaar voor om los te gaan.  Werken met hout, ijzer, stof, klei, spuitbussen of kwasten.We beginnen met bekend werk waar je je door laat inspireren en dan ga je zelf aan de slag. We sluiten de workshop af met een eindexpo.
   
  Workshop Graffiti 
Altijd al een cool spuitwerk aan de muur willen maken, alle kleuren alle stijlen, we maken er iets moois van.

 

Workshop Monsters art

 

Wie maakt het lelijkste monster, met klei hout en ijzer bouwen wij de vetste monsters.

 

Workshop Sieraden maken

 

Niet zomaar een sieraad maar een bijzondere maken wij gezellig en krijg je het in een mooi zakje mee.

 

  
Workshop Sleutelhanger maken 

 

Van hout en staal figuurzagen en iets origineels om te houden en aan terug te denken.

 

 

 De Knutselbende (min 5 lessen)

De knutselclub 2.0. hier maken we alles mogelijk en brengen we kunst tot leven. Kom bouwen, timmeren, schilderen, kleuren en toffe dingen maken. We maken iedere week iets nieuws en je mag zelf je materiaal kiezen, genoeg te doen! En natuurlijk mag je je werk mee naar huis nemen.
We werken met hout, staal, kunststof, klei, papier, je bent vrij te gebruiken wat je wil. Aan het einde van de reeks is er een expositie. 


Ook is het mogelijk om Individueel les te krijgen. We maken een passend les schema en werken met verschillende technieken en materialen.

Voor meer info hierover stuur mij een mail!